HAKKIMIZDA

Turizm İşletmeciliği (%100 İngilizce) programı Üniversitemiz Senatosunun 07.08.2019 tarih ve 560/13 sayılı kararı ile öğrenci almaya uygun bulunmuştur. Bu karar doğrultusunda Turizm İşletmeciliği (İngilizce) programı 2019-2020 eğitim-öğretim yılına 30 öğrenci alarak başlamıştır. Bölümümüzü kazanan öğrencilere bir yıllık zorunlu İngilizce hazırlık eğitimi verilmektedir. Yabancı dil yeterlilik sınavını başarı ile geçen veya ulusal/uluslararası yabancı dil sınavından yeterli puanı bulunan öğrenciler hazırlık sınıfından muaf sayılırlar.
Eğitim programlarında yer alan farklı yabancı dil dersleri sayesinde birden çok yabancı dil öğrenme olanağına sahip olan öğrencilerimiz, bölümümüzdeki Erasmus, Farabi ve Mevlana programları çerçevesinde ulusal ve uluslararası alandaki pek çok üniversite ile öğrenci değişimi etkinliklerine katılabilmekte, aynı zamanda fakültemizdeki yabancı uyruklu öğrencilerimizle de kaynaşabilmektedir.
Daha ayrıntılı bilgi için aday öğrenciler sekmesine bakınız.